Apie mus

Kelionių studija kiekvieną dieną ieško geriausių kelionių pasiūlymų, iš kurių padėsime išsirinkti tinkamiausią būtent Jums.

Darbo valandos

Pirmadienis - Penktadienis 10:00 - 18:00
Šeštadienis - Sekmadienissusisiekite telefonu ir internetu

Naujausios naujienos

Sekite mus

P - Pn 10:00 - 17.00 Š - S ir po darbo valandų kreipkitės internetu ir telefonu

Atostogaukite Sicilijoje, gerame viešbutyje DOLCESTATE 4* – Kelionių studija
fade
9785
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-9785,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.9,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-large-title-text,mkdf-title-with-subtitle,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Atostogaukite Sicilijoje, gerame viešbutyje DOLCESTATE 4*

asmeniui

Ieškote atostogų krypties, kurią pasirinkę galėsite derinti poilsį prie šiltos švarios jūros ir pažinimą, neišdildomus įspūdžius, kvapą gniaužiančius peizažus ir unikalius, nenugludintus miestelius? Aplankykite Siciliją! Garantuojame, kad šių atostogų nepamiršite, o įspūdingos salos vaizdai lydės dar ilgai.

DOLCESTATE 4*

Itališkai elegantiškas viešbutis, apsuptas vaizdingų Madonijos kalnų, šalia – Antikos miesto Chimeros liekanos, iš ten lengvai galima pasiekti ypatingo grožio Čefalu miestą.

Elegantiški numeriai ir stilingos registratūros patalpos šiuolaikiškai suprojektuotos ir atspindi vietinį Viduržemio jūros stilių.

Nuostabus baseinas su baru ir saulės terasa, esantis centrinėje „aikštėje” („piazza”) – tai ideali vieta atsipalaiduoti. Puikus restoranas, kuriame siūlomi vietos patiekalai, leidžia pradėti pažintį su Sicilija nuo nepriekaištingos virtuvės.


Siųskite užklausą, rašykite mums el. paštu info@kelioniustudija.lt arba skambinkite +370 60775699


Į kelionės kainą įskaičiuota:

  • Lėktuvo bilietai
  • Rankinis ir registruotas bagažai
  • Pervežimas nuo oro uosto iki viešbučio ir atgal
  • 7 nakvynės viešbutyje su pusryčiais
  • Kelionių studijos profesionalios konsultacijos ir visa reikalinga pagalba

Į kelionės kainą nėra įskaičiuota:

Apie 3 km atstumu nuo mažo miestelio AMPOFELICE DI ROCCELLA, kur yra barai, parduotuvės ir restoranai, jaukioje aplinkoje, šalia viešbučio „Fiesta Resort“, apie 14 km nuo Čefalu, apie 50 km nuo Palermo, maždaug 70 km atstumu nuo Palermo oro uosto, mokamas viešbučio autobusas kelis kartus per savaitę vežioja svečius iki Čefalu centro (apie 5-6 EUR į vieną pusę, būtinas išankstinis rezervavimas).

Numeris:

  • Standartinis: Pagrindiniame pastate dvivietis (galimos 1 arba 2 papildomos lovos vaikams), apie 20 m², prižiūrėtas ir stilingas, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, seifas, mini baras (už papildomą mokestį); nemokama lovelė vaikams iki 2 metų pagal užkalausą prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės).Superior tipo: Maksimaliai keturvietis, apie 25 m², įrengtas kaip standartinis numeris, superior tipo numeris – už papildomą mokestį.

Viešbutyje:

  • Oficiali kategorija šalyje – keturios žvaigždutės, stilingas ir prižiūrėtas, pastatytas 2008 m., 60 numerių, 1-2 aukštų, liftas, elegantiškas vestibiulis, visą parą veikianti registratūra.
  • Pagrindinis restoranas – „švediškas stalas” arba aptarnavimas meniu.
  • Kas savaitę vyksta teminiai vakarai (liepos ir rugpjūčio mėn.), pagal prašymą – specialios dietos (pagal užklausą).
  • Yra kėdutės ir meniu vaikams, vegetariška virtuvė, baras vestibiulyje, baras prie baseino, televizijos salė, juvelyras, suvenyrų parduotuvė, konferencijų ir banketų salė 500 asmenų, terasa su su vaizdu į baseiną arba sodą.
  • Už papildomą mokestį: belaidis internetas šalia registratūros (5 EUR už valandą), seifas registratūroje.
  • Viešbutyje priimamos kreditinės kortelės: „Visa”, „MasterCard”, „American Express”.

Pramogos ir sportas:

  • Pagrindinis baseinas – netaisyklingos formos, gėlas vanduo, plotas apie 350 m², gylis 1,5 m, yra atskira dalis, skirta vaikams, gylis apie 0,5 m.
  • Baseinas, ovalios formos, gėlas vanduo, prie baseinų yra nemokami skėčiai ir gultai, rankšluosčiai už užstatą.
  • Biliardas, vaikų žaidimų aikštelė, prie baseino – pramogos vaikams ir suaugusiems (06.15-09.15), daugiafunkcinė sporto aikštelė, už papildomą mokestį: burlenčių įrangos nuoma, kajakų ir dviračių nuoma (sezono metu).

Paplūdimys:

  • Privatus, smėlio-akmenukų danga, nuolaidus nusileidimas prie jūros, akmeningas dugnas, rekomenduotina apsauginė avalynė, apie 200 m nuo viešbučio, nemokami skėčiai ir gultai, rankšluosčiai už užstatą (apie 10 EUR, keitimas: apie 3 EUR).

Papildoma informacija

Kelionę organizuoja Itaka Lietuva

Kambarių kiekis už šio pasiūlymo kainas yra ribotas. Kainos nurodytos vienam asmeniui dviviečiame kambaryje.

Užsakydamas kelionę ir sumokėdamas avansą, turistas sutinka su sutarties sąlygomis ir patvirtina, kad jam yra žinoma, kad avansas nėra grąžinamas tuo atveju, jei turistas atšaukia kelionę vienpusiu savo sprendimu. Taip pat sutinka, kad jo asmens duomenys būtų tvarkomi vadovaujantis įmonės Privatumo politika.

Kelionės užsakymas

×