Apie mus

Kelionių studija kiekvieną dieną ieško geriausių kelionių pasiūlymų, iš kurių padėsime išsirinkti tinkamiausią būtent Jums.

Darbo valandos

Pirmadienis - Penktadienis 10:00 - 18:00
Šeštadienis - Sekmadienissusisiekite telefonu ir internetu

Naujausios naujienos

Sekite mus

P - Pn 10:00 - 17.00 Š - S ir po darbo valandų kreipkitės internetu ir telefonu

Tasos sala! Atpalaiduojančios „Viskas įskaičiuota“ atostogos – AERIA 3*! – Kelionių studija
fade
14147
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-14147,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.9,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-large-title-text,mkdf-title-with-subtitle,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Tasos sala! Atpalaiduojančios „Viskas įskaičiuota“ atostogos – AERIA 3*!

689 €

asmeniui

Neįtikėtina kaina už „VISKAS ĮSKAIČIUOTA” 7 ar 14 nakvynių atostogas viešbutyje AERIA nuostabioje Tasos saloje Graikijoje!!!

Tasos sala – tobulas rojaus lopinėlis Egėjo jūroje, sala, priklausanti Graikijai ir pačių graikų vadinama „Šiaurės perlu“. Gražuolė sala, žavinti visais mėlynos ir žalios spalvų atspalviais, pelnė ir daugiau epitetų: ji vadinama Smaragdine sala ir Žaliuoju Egėjo jūros deimantu. Švelnus pušynais apaugusių kalvų reljefas vaizdingai leidžiasi į kobalto melsvumo jūrą, sidabriškos alyvmedžių giraitės šimtmečius nokina puikius vaisius, vilioja kvapniame meduje mirkyti saldumynai. Čia vis dar tebegyvenama laikantis tradicinių graikų papročius, be skubos, mėgaujantis kiekviena akimirka.

Palei visa apskritos formos Tasos salos pakrantę driekiasi balto smėlio paplūdimiai. Taip pat gausu ir atokesnių jaukių romantiškų įlankėlių. Daugumoje paplūdimių galima išsinuomoti skėčius, gultus, sporto įrangą.

Ši nuostabi sala tiesiog sutverta tobuloms atostogoms!

Viešbutis AERIA 3,5*

Pastatytas tradiciniu Graikijos salų stiliumi, įsikūręs ant kalno ir apsuptas alyvmedžių giraičių. Tiesiai iš baseino galima gėrėtis panoraminiu vaizdu į pakrantę ir Egėjo jūrą. Netoli viešbučio yra nedidelis paplūdimys, iki kurio galima nueiti pėsčiomis, gėrintis Viduržemio jūros augmenija. Viešbučio numeriai yra patogūs ir gražiai įrengti. Svečiai gali naudotis visais gretimo viešbučio „Aeolis Thassos Palace” patogumais. Rekomenduojama ieškantiems ramybės ir atsipalaidavimo nuo triukšmo ir miesto šurmulio.

✈️Gegužės – rugsėjo mėnesiais

Artimiausios kelionės „VISKAS ĮSKAIČIUOTA” datos, kainos nurodytos asmeniui, keliaujant 2 suaugusiems:

Išvykimo data: 2024.05.19 d.

Kaina 1 sav.: 689 Eur/asm.

Kaina 2 sav.: 1079 Eur/asm.

Išvykimo data: 2024.05.26 d.

Kaina 1 sav.: 769 Eur/asm.

Kaina 2 sav.: 1159 Eur/asm.

Išvykimo data: 2024.06.02 d., 9 d.

Kaina 1 sav.: 769 Eur/asm.

Kaina 2 sav.: 1159 Eur/asm.


Jeigu jus domina kita kelionės data, trukmė – siųskite užklausą, rašykite mums el. paštu info@kelioniustudija.lt arba skambinkite +370 60775699


Daugiau kelionių į Tasą


Keliautojų dėmesiui! Pasiūlymų skaičius už nurodytą kainą ribotas! Kainos gali keistis po kiekvieno užsakymo.

Daugiau gerų kelionių į Graikiją

Ant kalvos, netoli Astridos, apie 1,5 km nuo mažos parduotuvės, apie 7 km nuo POTOS, apie 10 km nuo Limenarijos, apie 70 km nuo Kavalos oro uosto (pervežimas autobusu ir keltu), autobuso stotelė apie 50 m nuo viešbučio (apie 2 EUR/Potos).

Numeris:

  • Standartinis: 2-is (galima viena papildoma lova), apie 18 m², individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), belaidis internetas, palydovinė televizija, telefonas, šaldytuvas, nemokama lovelė vaikams iki 2 metų, užsakius prieš atvykimą, balkonas (kavos staliukas ir kėdutės).

Viešbutis:

  • Oficiali kategorija šalyje – trys žvaigždutės, pastatytas 1993 m., 2011 m. atnaujinti numeriai (numeriuose pakeisti baldai), 54 numeriai, 3 pastatai – bungalow tipo nameliai, 3 aukštai, vestibiulis, visą parą veikianti registratūra, restoranas „Panorama“ (gretimame „Aeolis“ viešbutyje) – „švediškas stalas”, graikų ir tarptautinė virtuvė, yra kėdutės vaikams, vegetariški patiekalai, baras „Serenity“ (gretimame „Aeolis“ viešbutyje), terasa su vaizdu į jūrą, sodas, nemokamas belaidis internetas. Už papildomą mokestį: interneto prieigos punktas (apie 2 EUR/val.), yra lygių skirtumai. Viešbutyje priimamos kreditinės kortelės: „Visa”, „MasterCard”.

Pramogos ir sportas:

  • Baseinas, stačiakampio formos, gėlo vandens, apie 150 m², gylis 1-2,2 m, prie baseino nemokami skėčiai, gultai, rankšluosčiai už papildomą mokestį (nuoma: apie 5 EUR), gretimame viešbutyje „Aeolis“, treniruoklių salė, žaidimų aikštelė vaikams. Už papildomą mokestį: teniso kortas (apie 5 EUR/val.) su įrangos nuoma, sveikatingumo centras: sauna, hamamas, sūkurinė vonia, masažai.

Paplūdimys:

  • Kalami, viešas, smėlėtas ir akmenuotas, nedidelis, nuolaidus, vietomis akmenuotas įėjimas į jūrą, rekomenduojama apsauginė avalynė, apie 300 m nuo viešbučio, priėjimas stačiu takeliu, nemokami skėčiai ir gultai. Psili Ammos, vienas iš gražiausių saloje, viešas, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, apie 2 km nuo viešbučio, nemokamas viešbučio autobusas, skėčiai ir gultai už papildomą mokestį (apie 6 EUR/komplektas).

Į kelionės kainą įskaičiuota:

  • Lėktuvo bilietai
  • Rankinis ir registruotas bagažai
  • Pervežimas nuo oro uosto iki viešbučio ir atgal
  • 7 arba 14 nakvynių viešbutyje
  • Maitinimas VISKAS ĮSKAIČIUOTA
  • Kelionių studijos profesionalios konsultacijos ir visa reikalinga pagalba

Į kelionės kainą nėra įskaičiuota:

  • Draudimas
  • Ekskursijos
  • Kitos, nuo kelionių organizatoriaus nepriklausančios turisto išlaidos

Papildoma informacija

Užsakydamas kelionę ir sumokėdamas avansą, turistas sutinka su sutarties sąlygomis ir patvirtina, kad jam yra žinoma, kad avansas nėra grąžinamas tuo atveju, jei turistas atšaukia kelionę vienpusiu savo sprendimu. Taip pat sutinka, kad jo asmens duomenys būtų tvarkomi vadovaujantis įmonės Privatumo politika.

Kelionės užsakymas

×