Apie mus

Kelionių studija kiekvieną dieną ieško geriausių kelionių pasiūlymų, iš kurių padėsime išsirinkti tinkamiausią būtent Jums.

Darbo valandos

Pirmadienis - Penktadienis 10:00 - 18:00
Šeštadienis - Sekmadienissusisiekite telefonu ir internetu

Naujausios naujienos

Sekite mus

P - Pn 10:00 - 17.00 Š - S ir po darbo valandų kreipkitės internetu ir telefonu

Atostogos Tasos saloje Graikijoje! LA BOHEME LUXURIOUS! – Kelionių studija
fade
14097
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-14097,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.9,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-large-title-text,mkdf-title-with-subtitle,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Atostogos Tasos saloje Graikijoje! LA BOHEME LUXURIOUS!

509 €

asmeniui

Neišpasakytai graži Tasos sala! Nuostabūs paplūdimiai, žavingas kraštovaizdis, šilti žmonės ir puiki graikiška virtuvė!

Tasos sala – tobulas rojaus lopinėlis Egėjo jūroje, sala, priklausanti Graikijai ir pačių graikų vadinama „Šiaurės perlu“. Gražuolė sala, žavinti visais mėlynos ir žalios spalvų atspalviais, pelnė ir daugiau epitetų: ji vadinama Smaragdine sala ir Žaliuoju Egėjo jūros deimantu. Švelnus pušynais apaugusių kalvų reljefas vaizdingai leidžiasi į kobalto melsvumo jūrą, sidabriškos alyvmedžių giraitės šimtmečius nokina puikius vaisius, vilioja kvapniame meduje mirkyti saldumynai. Čia vis dar tebegyvenama laikantis tradicinių graikų papročius, be skubos, mėgaujantis kiekviena akimirka.

Palei visa apskritos formos Tasos salos pakrantę driekiasi balto smėlio paplūdimiai. Taip pat gausu ir atokesnių jaukių romantiškų įlankėlių. Daugumoje paplūdimių galima išsinuomoti skėčius, gultus, sporto įrangą.

Ši nuostabi sala tiesiog sutverta tobuloms atostogoms!

Apartamentai LA BOHEME LUXURIOUS 3,5*

  • Puikus pasirinkimas romantiškoms atostogoms
  • Šiuolaikiškas ir stilingas interjeras
  • Netoli Limenarijos centro

Jaukus, visiškai naujas, įsikūręs patogioje vietoje: du žingsniai nuo paplūdimio ir Limenarijos centro.

Tik 11 prabangių studijos tipo numerių, įrengtų atsižvelgiant į smulkiausias detales, estetiką, kurią be abejo įvertins skoningų, šiuolaikiškų interjerų gerbėjai.

Svečių paslaugoms – visi patogumai, garantuojantys patogų poilsį, įskaitant virtuvės kampą, kuris leidžia savarankiškai gaminti paprastus patiekalus.

✈️ kelionės vyks gegužės – rugsėjo mėnesiais

Artimiausi kelionės pasiūlymai, kainos asmeniui,  keliaujant 2 suaugusiam

Išvykimo data: 2024.05.19 d.

Kaina 1 sav.: 509 Eur/asm.

Kaina 2 sav.: 699 Eur/asm.

Išvykimo data: 2024.05.26 d.

Kaina 1 sav.: 569 Eur/asm.

Kaina 2 sav.: 809 Eur/asm.

Išvykimo data: 2024.06.02 d.

Kaina 1 sav.: 579 Eur/asm.

Kaina 2 sav.: 829 Eur/asm.

Išvykimo data: 2024.06.09 d.

Kaina 1 sav.: 619 Eur/asm.

Kaina 2 sav.: 829 Eur/asm.

Galimas apgyvendinimas su pusryčiais (+80 Eur/asm) ir pusryčiais bei vakarienėmis (+180 Eur/asm).


Jeigu jus domina kita kelionės data, trukmė – siųskite užklausą, rašykite mums el. paštu info@kelioniustudija.lt arba skambinkite +370 60775699


Keliautojų dėmesiui! Pasiūlymų skaičius už nurodytą kainą ribotas! Kainos gali keistis po kiekvieno užsakymo.

Daugiau kelionių į Tasą


Daugiau gerų kelionių į Graikiją pasiūlymų

Į kelionės kainą įskaičiuota:

  • Lėktuvo bilietai
  • Rankinis ir registruotas bagažai
  • Pervežimas nuo oro uosto iki viešbučio ir atgal
  • 7 arba 14 nakvynių viešbutyje su pusryčiais
  • Kelionių studijos profesionalios konsultacijos ir visa reikalinga pagalba

Į kelionės kainą nėra įskaičiuota:

LIMENARIJOS, antros pagal dydį saloje vietovės ir populiaraus kurorto centre, apie 60 km nuo Kavalos oro uosto (pervežimas autobusu ir keltu), autobusų stotelė apie 50 m nuo viešbučio (Potos/apie 1 EUR, Tasas/apie 5 EUR). Transporto priemonė neprivažiuoja prie pat viešbučio (apie 100 m reikia paėjėti su bagažu).

Numeris:

  • Studio tipo: Dvivietis (galima 1 papildoma vieta, sofa), šiuolaikiškas, stilingas, plotas – apie 20 m², individualiai valdomas oro kondicionierius, mažas vonio kambarys atskirtas stiklinėmis durimis (dušo panelė, tualetas, plaukų džiovintuvas), belaidis internetas, virtuvės kampas (pagrindinė įranga), seifas. Nemokama lovelė vaikams iki 2 metų, užsakius prieš atvykimą, balkonas arba terasa (kavos staliukas ir kėdutės).

Viešbutis:

  • Oficiali kategorija šalyje – trys žvaigždutės, modernus, stilingas, pastatytas 2015 m., 11 numerių, 1 pastatas, 3 aukštai, sporto baras ir taverna prie „Anna Beach” apartamentų (apie 40 m). Nemokamas belaidis internetas. Viešbutyje priimamos kreditinės kortelės: „Visa“, „MasterCard“.

Pramogos ir sportas:

  • Baseinas prie Anna Beach apartamentų, gėlo vandens, plotas – apie 120 m², gylis 0,9-1,2 m, baseinas vaikams, gėlo vandens, apie 5 m², gylis 0,6 m, prie baseino nemokami skėčiai ir gultai.

Paplūdimys:

  • Limenaria, viešas, smėlio, akmenuotas nuleidimas į jūrą, rekomenduojama apsauginė avalynė, apie 50 m nuo viešbučio. Metalia, viešas, smėlio, apie 1000 m nuo viešbučio. Abiejuose paplūdimiuose skėčiai ir gultai yra nemokami barų prie paplūdimio svečiams arba už mokestį (apie 6 EUR/komplektas).

Papildoma informacija

Užsakydamas kelionę ir sumokėdamas avansą, turistas sutinka su sutarties sąlygomis ir patvirtina, kad jam yra žinoma, kad avansas nėra grąžinamas tuo atveju, jei turistas atšaukia kelionę vienpusiu savo sprendimu. Taip pat sutinka, kad jo asmens duomenys būtų tvarkomi vadovaujantis įmonės Privatumo politika.

Kelionės užsakymas

×